Happy Juice


Wat als het niet in je hoofd zit, maar in je buik?

Wat als lekkerder in je vel zitten, begint in je darmen?

Ik ontdekte zelf de wereld van de darm-brein connectie, een complex netwerk van communicatie tussen je spijsverteringsstelsel en je brein.

En zo ontdekte ik ook, dat door goed voor mijn darmen te zorgen ik lekker in mijn vel kwam te zitten.

Ik werd minder moe, minder geprikkeld, minder negatieve gedachten, minder gestrest, sliep beter, gemotiveerder en de rust in mijn hoofd kwam terug. 

Ik vind steeds meer mezelf terug en kan de moeder zijn die ik altijd al wilde zijn!

Na tijden van depressie ben ik daar heel dankbaar voor!

 


HELLO!

Blije stemming

Stabiele energie

Motivatie

Makkelijke spijsvertering

Stralende huid

Diepe en goede nachtrust

Gewicht verliezen

Mentale helderheid

Betere concentratie

Hormonen in balans

Pijnvrije menstruatie

Stressbestendigheid

BYE BYE!

Angstgevoelens

Humeurigheid

Overweldigend gevoel

Lastige spijsvertering

Opgeblazen gevoel

Ongewenste kilo's

Onrustige huid

Uitputting

Brain fog

Hormonale schommelingen

Pijnlijke menstruatie

Migraine

Wat is Happy Juice?

Happy Juice is een combinatie van 3 producten die gericht zijn op het verhogen van de serotonine- en dopaminelevels in de darmen om de verbinding tussen de darm-hersenas te bevorderen. Het ondersteunt de groei en vitaliteit van verschillende vriendelijke darmbacteriën om de productie van de "feel-good" neurotransmitters te verhogen. Je voelt je letterlijk beter naarmate je het consequent blijft drinken!

Wist je dat 90% van onze gelukkige neurotransmitter, serotonine, in de darmen wordt geproduceerd?

 

Happy Juice is niet zomaar een supplement.
Het is een krachtige en innovatieve mix van drie zorgvuldig geselecteerde Amare-producten: MentaBiotics, Energy+ en EDGE.
Wanneer je deze gecombineerd inneemt, werken ze harmonieus samen om een opmerkelijke alles-in-één oplossing te creëren voor jouw mentale welzijn.

 

Happy Juice bestaat sinds 2 jaar in Amerika en is sinds de zomer van 2023 verkrijgbaar in Europa. Met talloze reviews van tevreden gebruikers is het geen wonder dat Happy Juice zo populair is geworden. Van hernieuwde energie tot verbeterde focus, de resultaten spreken voor zichzelf.

RESULTATEN VAN KLINISCH ONDERZOEK

• 60% afname in prikkelbaarheidsscores

• 55% afname in angstgevoelens

• 49% vermindering van algemene stress

• 70% toename van goede bacteriën

• 211% toename in positieve stemming

• 105% afname in negatieve stemming

Goed om te weten:

  • NON-GMO
  • Plantaardig
  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij
  • Sojavrij
  • Biologisch
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Geen kunstmatige kleur/smaakstoffen
  • Geen kunstmatige zoetstoffen
  • Smaken afkomstig van hele vruchten, specerijen, kruiden, vanillebonen, kurkuma, cacao enz

Wat zit er in de 3 potjes en wat doet het?

EDGE

Amare EDGE is een krachtige noötropische stof die jouw motivatie stimuleert en verbeterde mentale prestaties bevordert. Het bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder extracten van Mango Blad, Lychee Fruit en Palm Fruit.

 

Deze ingrediënten werken samen om mentale focus te ondersteunen, uithoudingsvermogen te verhogen en de regeneratie van neuronen te bevorderen.

 

Met Amare EDGE kun je een verbeterde concentratie, cognitieve functie en mentale helderheid ervaren, waardoor je taken met gemak kunt aanpakken en de hele dag productief kunt blijven.

Bevat oa: vitamine B5, mangoblad extract. lychee poeder en palmfruit extract.

MENTABIOTICS

Amare MentaBiotics is een product dat probiotica, prebiotica en fytobiotica combineert om jouw mentale welzijn te optimaliseren. Het bevat specifieke stammen van probiotica, zoals Lactobacillus helveticus en Bifidobacterium longum, die een gezond darmmicrobioom bevorderen.

 

Door de groei van gunstige darmbacteriën te ondersteunen, helpt MentaBiotics bij het verlagen van cortisolniveaus, het bevorderen van kalmte en het verminderen van angst.

Het draagt ook bij aan de productie van essentiële neurotransmitters zoals serotonine (je gelukshormomen), GABA en dopamine, die cruciaal zijn voor het behouden van een positieve stemming en algemeen welzijn. Het ondersteunt je immuunsysteem en stimuleert de darm-hersenas verbinding.

Bevat oa Magnesium, L-Glutamine, L-Theanine, polyfenolen en 3 bacteriestammen.

ENERGIE+

Amare Energy+ biedt een soepele, natuurlijke en gerichte energieboost. Jouw gezonde variant op de ongezonde energiedrankjes op de markt.

Ondersteunend voor de huid, botten, tanden en het immuunsysteem.

 

Het bevat de gepatenteerde Gut-Brain Axis (GBX) mix, met ingrediënten zoals Applephenon® Aziatische appel, Enovita® Franse Druif en Enzogenol® Nieuw-Zeelandse pijnschors. Deze natuurlijke ingrediënten werken samen om langdurige energieniveaus te leveren zonder de nervositeit of crashes die vaak gepaard gaan met veel andere energieproducten.

 

Met Energy+ kun je genieten van een betrouwbare bron van energie gedurende de dag, waardoor je alert, productief en gemotiveerd kunt blijven.

Bevat oa: vitamine C, L-Glycine en ketonen.

Om meer specifieke informatie te krijgen over de ingrediënten en de technische gegevens van elk product in de Happy Juice-lijn, kun je deze pagina verkennen.

Klik op de foto van het product en lees alle technische details, uitgebreide ingrediënten lijst en meer. 


Veel gestelde vragen

Hoe lang doe je met 1 pakket?

Doordat je het opbouwt qua dosering kun je met je eerste pakket ongeveer 1,5 maand doen. Soms iets langer als je rustiger opbouwt.

Hoe lang duurt het voordat je er iets van merkt?

Dat is per persoon verschillend. Bij sommigen duurt het slechts enkele dagen, anderen hebben iets langer nodig. Qua energie kan je wel direct na het innemen al wat voelen. 

Vergeet niet dat je lichaam balans gaat creëren, dit houd in dat je na langer gebruik van happy juice meer verschil gaat merken. 

Waar smaakt het naar?

Het heeft een frisse & zoete smaak. Een combi van dragon fruit & watermeloen. Het is gezoet met natuurlijke stevia. Het is vrij van kunstmatige smaak en zoetstoffen.

Hoe maak je het?

Je doet +/-500 ml water in een glas. Vervolgens voeg je de

3 supplementen toe. Je begint met 1/4 schepje, dit bouw je na

1-2 weken op naar een half schepje. Na 2-3 weken kun je een

heel schepje doen. Dit is echter niet voor iedereen nodig.

Doe dit vooral op gevoel!

 

Is het ook geschikt voor kinderen of als je zwanger bent?

Jazeker! Je kunt het iets meer verdunnen en de dosering wat verlagen. Of zelfs de Energy+ weglaten.

Hoe kan het dat ik me eerst minder goed voel bij het starten met Happy Juice?

Elk lijf is natuurlijk anders. Hoe je reageert op Happy Juice heeft met name te maken met de gezondheid van je darmen. Heb je in het verleden veel medicatie gebruikt, pijnstillers en/of antibiotica bijvoorbeeld dan duurt het even voordat je darmen kunnen helen. De rotzooi moet er eerst uit zeg maar. Bouw rustig op, voel je je niet helemaal je van het, neem dan wat extra tijd om de supplementen hun werk te laten doen. Deze video geeft je meer info waarom je je eerst slechter kan voelen in plaats van beter.

Welke klachten kan ik gaan ervaren in het begin?

Zoals gezegd ga je met het gebruik van Happy Juice pre, pro en fytobiotica toevoegen aan je darmen. En daar kan je lijf best even van schrikken. Wat gebeurt er nou? Het kan daarom dat je dingen gaat ervaren als buikpijn, winderigheid en diareee. Dit is heel normaal, zolang het maar niet de spuigaten uitloopt. Een enkeling krijgt ook hoofdpijn of ervaart de klachten waarvoor hij/zij Happy Juice is gaan gebruiken juist even heviger. Denk aan vermoeidheid e.d. Allemaal heel logisch en dus niet zo gek. Bekijk vooral even deze video als je daar meer over wil weten. Nogmaals; luister naar je lijf.

Als ik wil bestellen, moet ik dan elke maand bestellen?

Nee dat hoeft zeker niet! Wel raad ik aan om je bestelling via 'Subscribe & Save' te doen omdat je dan korting krijgt tov een eenmalige bestelling. We kunnen 'Subscribe & Save' na je bestelling altijd uit zetten. Zo heb je wel de korting maar geen verdere verplichtingen.

Meer informatie klik dan hier!

Of Bestel direct!

Ik heb interesse om brand partner te worden, hoe werkt dat?

Wat tof dat je dit wilt gaan doen! En goeie keus want Amare is pas sinds 1 juli in Europa dus je staat nu nog aan het begin van alle mooie ontwikkelingen en er is voldoende ruimte voor groei. 

Een licentie kost eenmalig €35,09, hiermee krijg je je eigen brand partner nummer en kan je direct gaan delen!

Je kunt jezelf via de website aanmelden voor brand partner via de paarse button rechts: Schrijf je vandaag in!

Je hebt dan toegang tot alle informatie rondom Amare, je bent welkom in onze Facebook groep en App groep. Je mag ook alle content gebruiken die reeds gemaakt is.

Het belangrijkste is dat je mensen wilt helpen naar een betere (mentale) gezondheid. Over elke nieuwe klant ontvang jij commissie. Meer weten? Mail mij gerust! 

Wil je meer informatie kijk dan even hier!


Meer info & bestellen

Wil je meer informatie over de producten of heb je andere vragen? Mail mij: goedhartlifestyle@outlook.com

 

Klik op de bestel button voor 10% korting*

+ €8,- extra korting voor jou als nieuwe klant!

* 10% korting is via het Subscribe & Save programma, je spaart hiermee punten op je maandelijkse bestelling.

Je zit er echter niet aan vast. Je kunt de producten wijzigen, evenals de datum of je kunt na je bestelling S&S annuleren.

 

Via deze link kom je terecht op de pagina waar je je Happy Juice kan bestellen.

Maak een nieuw persoonlijk of Zakelijk account aan en plaats je bestelling.

Voor vragen kan je altijd bij mij terecht!