Uitgebreide informatie


Om meer specifieke informatie te krijgen over de ingrediënten en de technische gegevens van elk product in de Happy Juice-lijn, kun je onderstaande documenten en video’s verkennen. Klik op onderstaande foto van het product en lees alle technische details, uitgebreide ingrediënten lijst en meer. 

 

Hoe beïnvloedt Amare Happy Juice de gezondheid van je hersenen en darmen?

Wist je dat je lichaam twee ‘hersenen’ heeft, en dat Amare Happy Juice het potentieel heeft om beide te ondersteunen?

  1. De eerste ‘hersenen’ bevinden zich in je hoofd en zijn verantwoordelijk voor cognitieve verwerking, informatieopname en geheugenopslag.
  2. De tweede ‘hersenen’, vaak aangeduid als het ‘enterische zenuwstelsel’, bevinden zich in je darmen. Dit systeem bestaat uit een uitgebreid netwerk van neuronen langs het spijsverteringskanaal, dat communiceert met je hersenen door signalen te sturen. Deze signalen kunnen veel invloed uitoefenen op de productie van hormonen die jouw emoties en stemming reguleren.

Verrassend genoeg wordt een aanzienlijk deel van je lichaamseigen serotonine, de neurotransmitter die vooral geassocieerd wordt met blijdschap en geluk, eigenlijk gesynthetiseerd en aangetroffen in je darmen. Amare Happy Juice is zorgvuldig samengesteld om zowel de geestelijke gezondheid als de darmgezondheid aan te pakken, en biedt uitgebreide ondersteuning voor jouw algehele welzijn.

 

Ik raad je ook ten zeerste aan om deze informatieve video te bekijken om een volledig begrip van de Happy Juice-producten te krijgen:

Amare Happy Juice richt zich uniek op de darm-hersenas, een complex samenspel van zenuwen en chemische boodschappers die de hersenen en de darmen met elkaar verbinden. Deze as is cruciaal voor tweerichtingsverkeer tussen de twee ‘hersenen’, wat aanzienlijke invloed heeft op onze mentale en emotionele gezondheid.

De impact op neurotransmitters en serotonineproductie
Door Amare Happy Juice in je dagelijkse routine op te nemen, kun je een diepgaande invloed ervaren op het evenwicht van neurotransmitters, met name serotonine en dopamine. Deze neurotransmitters spelen een cruciale rol in de regulering van de stemming en het geluksgevoel.

De rol van GABA bij stressvermindering
Amare Happy Juice bevat een essentieel aminozuur genaamd Gamma-Aminoboterzuur (GABA), bekend om zijn angst- en stressverlagende effecten. Door GABA in je systeem te introduceren, kan dit product helpen stress te verlichten en ontspanning bevorderen, wat mogelijk mensen met slapeloosheid ten goede komt.

Bevordert focus door ondersteuning van Norepinefrine
Bovendien ondersteunt Amare Happy Juice norepinefrine, een cruciale chemische boodschapper die verschillende interne functies reguleert om optimale lichaams- en hersenfuncties te waarborgen. Door de niveaus van norepinefrine te verhogen, kan dit product de focus en concentratie verbeteren, je helpen om bovenop taken en verantwoordelijkheden te blijven.


DETOX

Elk lijf is natuurlijk anders. Hoe je reageert op Happy Juice heeft met name te maken met de gezondheid van je darmen. Heb je in het verleden veel medicatie gebruikt, pijnstillers en/of antibiotica bijvoorbeeld dan duurt het even voordat je darmen kunnen helen. De rotzooi moet er eerst uit zeg maar. Bouw rustig op, voel je je niet helemaal je van het, neem dan wat extra tijd om de supplementen hun werk te laten doen.

 Deze video geeft je meer info waarom je je eerst slechter kan voelen in plaats van beter.

 

Zoals gezegd ga je met het gebruik van Happy Juice pre, pro en fytobiotica toevoegen aan je darmen. En daar kan je lijf best even van schrikken. Wat gebeurt er nou? Het kan daarom dat je dingen gaat ervaren als buikpijn, winderigheid en diareee. Dit is heel normaal, zolang het maar niet de spuigaten uitloopt. Een enkeling krijgt ook hoofdpijn of ervaart de klachten waarvoor hij/zij Happy Juice is gaan gebruiken juist even heviger. Denk aan vermoeidheid e.d. Allemaal heel logisch en dus niet zo gek. Bekijk vooral even deze video als je daar meer over wil weten. Nogmaals; luister naar je lijf.


Nog meer informatie?

Wil jij weten wat de missie, visie en het team is van Amare? Klik dan hier voor meer informatie! of andere producten van Amare?

Wil je meer informatie over andere producten van Amare? Kijk dan vooral op deze website daar vind je alle informatie die je nodig hebt.